Hyundai Trajet: Handzender Centrale vergrendeling Trajet inlezen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 ltr

Wie weet hoe het moet, of kan mij helpen aan de handleiding hoe het moet, om de handzender van de CV in te lezen op de Trajet.
Van de handzender brandt het ledje, maar er gebeurt niets met de auto?
Batterijtje is vervangen en is goed.
Groet Dolf

dolfp

Geplaatst door dolfp (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Trajet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Lody60 (0) PRO, 16 jaar geleden

Vaak zijn de handzenders defect.......goed schoon maken met contact reiniger.....maar je kunt ze in lezen met de diagnose app van Hyundai.......miss dat er op de "kastje" een schakelaar zit die je omkunt zetten en dan 1x op de openen of sluit knop drukken en dan schakelaar terug zetten bij de schakelaar staat "set"....volgens mij zit het kastje links onder met een soort antenne er aan van rubber.

dolfp (0) PRO, 16 jaar geleden

Hoi Lody
Ik heb links onder het dash gekeken, wat ik eerder ook al gedaan had, maar ik kan het niet vinden!
Kan je wat prezieser zijn waar de ontvanger zit?
Groet, Dolf

Lody60 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo.............

morgen (maandag) moet ik weer werken dan kijk ik ff in het boek waar die precies zit dan laat ik je dat weten via deze.....

Lody60 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hij moet links onder zitten ff de lower crashpad verwijderen daar waar de motor kap kabel bijaan vast zit.
daar onde moet een zwart kastje zitten met een rubberen antenne aan d achter kast zit het knopje.

suc6

dolfp (0) PRO, 16 jaar geleden

Lody,
Bedankt voor de info. Na lang zoeken vond ik links bovenin het dashboard een grijze rubber antenne van ongeveer 12 cm lang. Hieraan zit een zwarte coaxkabel die gaat naar een zwart kastje wat naar achter de zekeringkast gaat.
Daar hoor ik ook een relais tikken als ik de CV bedien. Ik kan het kastje nauwelijks zien en weet dus ook niet waar die schakelaar zit.Heb je niet een tekening van de ontvanger of zo. Op deze manier kom ik er niet uit.
Ik hoop wat van je te horen. Dolf

Lody60 (0) PRO, 16 jaar geleden

Tsja het idd moeilijk bij komen maar een foto of tekening heb je niet zo veel aan ...aan de zijkant zit een schakelaar gewoon proberen ..............suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Trajet of stel zelf een nieuwe vraag.