Hyundai Lantra: heel onregelmatig toerental allen bij stationair draaien van de

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600 16v

motor draait na minuut heel onregelmatig stationiar bij hard stationair niet .alleen bij normaal stationair

heinmy62

Geplaatst door heinmy62 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Lantra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hyundai_rijder (0), 13 jaar geleden

Vorig jaar had ik ook last van een schommelt toerental en hield de motor af en toe in wanneer ik boven de 100 km/u reed. Dit was toen het gevolg van een kapotte gasklep positie sensor (TPS).

heinmy62 (0), 13 jaar geleden

ik heb het alleen bij stationair draaien van auto niet bij het rijden dus bij wachten voor verkeerslicht en dergelijke.

hennep (0), 13 jaar geleden

Ik heb het ook gehad met mn coupe. De slang van het luchtfilter loopt naar het blok , deze komt gelijk uit bij de gasklep . hier de slang eraf halen en je ziet de klep. even met een doek ( ingespoten met remmenreiniger ) de klep schoonmaken en dan vooral de rand. ik zou ook de stationairmotor eraf halen en reingen ( deze moet boven de gasklep zitten vlakbij het schutbord bij het raam ) klein cilindervormig , er loopt een dun slangetje heen vanaf de grote luchtfilterslang.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Lantra of stel zelf een nieuwe vraag.