Hyundai Accent: hoogte accent

Bouwjaar: 2005, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6 16v

Hallo ik heb een vraag, ik heb het idee dat mijn accent de laatste tijd iets is gezakt in hoogte aan de achterkant. Ik heb achterin trouwens ook een subwoofer en mijn gastank. Dus het is natuurlijk mogelijk. Nu is mijn vraag wat kan ik het er het beste aan doen?? compleet verlagings veren? of juist verhogen of hulpveren?

Want het ook problemen als ik met 4 man in de auto zit dat deze aanslijt achter in de wielkasten, wielen zijn borbet 15inch 195/50/15 band. et 42.


Iemand een idee??

remy-r

Geplaatst door remy-r (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Accent? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

limbra (480), 12 jaar geleden

Verlagingsveren lijkt me zowiezo geen oplossing , ondanks dat ze misschien iets stugger zijn, de wielen zullen veel eerder aanlopen.

Laat eerst het veersysteem eens nakijken of alles nog in orde is , geen losse / versleten of gebroken onderdelen etc . . .

Als het veersysteem etc. in orde is dan lijkt mij een setje hulpveren een goede optie ,
de auto behoud dan zijn veer comfort en het doorzakken aan de achterkant wordt dan begrenst, waardoor de auto de standaard hoogte behoudt .

remy-r (0), 12 jaar geleden

[quote=limbra]Verlagingsveren lijkt me zowiezo geen oplossing , ondanks dat ze misschien iets stugger zijn, de wielen zullen veel eerder aanlopen.

Laat eerst het veersysteem eens nakijken of alles nog in orde is , geen losse / versleten of gebroken onderdelen etc . . .

Als het veersysteem etc. in orde is dan lijkt mij een setje hulpveren een goede optie ,
de auto behoud dan zijn veer comfort en het doorzakken aan de achterkant wordt dan begrenst, waardoor de auto de standaard hoogte behoudt .[/quote]
Ja inderdaad daarom twijfelde ik omdat ie dan stugger word.

Is niks gebroken, alleen is de voorkant gewoon paar centimeter hoger als de achterkant.

Ja hulpveren lijkt tot nu toe het beste inderdaad. Maar waar zijn die verkrijgbaar??

limbra (480), 12 jaar geleden

Bij een autobanden bedrijf hebben ze vaak ook schokdempers en hulpveren setjes .

ff google`len voor een adres bij jouw in de buurt .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Accent of stel zelf een nieuwe vraag.