Hyundai Atos: Hyundai Atos Prime Zijruit opent moeilijk, sluit niet

Bouwjaar: 2002

De rechterzijruit van mijn recent overgenomen schroothoopje van een Atos, gaat wel nog open, maar moeilijk, en ik hoor ook het motortje in de deur doordraaien, en gaat niet meer dicht.
Ik zou het kunnen proberen eens te beter te bekijken, maar heb geen flauw idee hoe ik moet beginnen aan zo een deurpaneel open te krijgen. Heb ook niet bepaald ervaring met het tinkeren aan auto's.
Daarom dat ik dan ook begin met tinkeren aan een schroothoopje :-P Qua wat het probleem juist kan zijn weet ik ook nog niet. daarom dat ik dus hier eerst en wat info en hulp kom vragen. (ik ben gerust bereidt tot smeken, zolang ik er maar wijzer van kan worden.)

Icebreakaz911

Geplaatst door Icebreakaz911 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Atos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1855) PRO, 9 jaar geleden

Smeken hoeft niet.
De deurbekleding moet er in ieder geval af , er zitten in de handgreep en ontgrendelingsschelp parkers/schroefjes , deze verwijderen.
Deurplaat los trekken met beleid.
Afdichting die er achter zit voorzichtig los maken , moet later weer goed afdichten anders krijg je water in de auto.
Dan kom je bij je raammechanisme , en zul je moeten gaan kijken wat er mis is.
Ik vermoed tandheugel /tandwielschade van motor of mechaniek of beide.
Kijk anders eens op you-tube , vind je een keur aan info , en een beeld van wat je moet doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Atos of stel zelf een nieuwe vraag.