Hyundai Coupe: Hyundai coupe mysterieus probleem

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 liter 16v dohc

Ik heb al 5,5 jaar de zelfde hyundai coupe nooit problemen gehad met de temperatuur van de auto.
Sinds een tijdje heb ik als ik de auto start lijkt wel soort van weiniger stroom en als je even rijd lijkt het wel of je in een keer een hoeveelheid licht erbij krijgt want als ik hem koud start heb ik het soms niet en dan weer wel dan heb ik doffe lichten en de lichten in het dashboard is veel weiniger als normaal. Nu is er ook nog eens bij komen kijken wanneer ik mijn auto stationair laat draaien loopt de temperatuur meter omhoog doe ik mijn lichten uit zakt die weer een beetje ga ik rijden is die weer normaal door de rij wind zet ik hem dan stil gebeurt er niks blijft die gewoon normaal. Het lijkt wel of de auto niet meer weet waar de prioriteiten liggen met de elektriciteit zoals de aanjager enz. heel raar probleem.

Hopend op een antwoord.

Jordi Bloemers

JordiBloemers

Geplaatst door JordiBloemers (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Coupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (390) PRO, 11 jaar geleden

Controleer de massa van het chassis naar het motorblok en meet eens op de accupolen met draaiende motor; moet tussen 13,8 en 14,4 volt liggen.
Ik verdenk zelf de dynamo...versleten koolborstels of slechte massa van dynamo naar motorblok.

mvg,
Hans

JordiBloemers (0), 11 jaar geleden

Ik ga er achteraan hans dank je wel voor je reactie ik laat je weten als ik het geprobeerd heb

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Coupe of stel zelf een nieuwe vraag.