Hyundai Lantra: Is een lantra een goeie koop?

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine

Hallo,

Ik sta op het punt een Lantra te kopen, uit ongeveer 1999, met rond de 100.000 op de teller. Nu hoor ik wisselende berichten over een Lantra, dat er veel problemen mee kunnen zijn. Nu vind ik het zelf lastig om hier goede info over te vinden. Ik zou daarom een aantal mensen willen vragen of ze het zouden adviseren een Lantra te kopen of niet. Ik hoop hier een aantal reacties op te ontvangen.

Alvast bedankt!

Bas

Bas33

Geplaatst door Bas33 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Lantra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

freek3396 (0), 17 jaar geleden

Lantra is een goede auto voor het bedrag.
Zelf een Lantra gereden in 1997, enige probleem was de slappe achtervering.
Of dat nu verholpen is weet ik niet, indien ik toen over een drempel reed knalde de trekhaak (onderzijde) nog wel is op het plaveisel !

Succes met de beslissing,

Groeten

Freek

Sentinel69 (0), 17 jaar geleden

Ik heb de mijne gisteren weer ingerolen voor een ouderwetse Opel. Wij hadden een Lantra uit 96 op lpg-g3 die ineens een fles olie per week nodig had.Geen lekkages gevonden ,na 2 ton was hij al helemaal óp. Voor mij dus nooit meer een Hyundai . Maar laat het duidelijk zijn , dat is mijn persoonlijke mening en ik had eigenlijk hiervoor alleen maar Opels gereden naar alle tevredenheid.
In principe zou de Lantra die jij op het oog hebt of misschien inmiddels al hebt gekocht nog een heel eindje mee moeten gaan ,maar ze zijn niet zuinig.

ABS2006 (0), 17 jaar geleden

Hallo,

Ik heb sinds ongeveer 3 maanden een lantra wagon (1999, 100 dkm)en hij bevalt me goed. Achtervering is inderdaad een zwak punt en de electrische ramen ook. De lantra bevalt me prima maar is wel iets minder degelijk dan mijn volvo. Maar goed weet niet of ik die 2 mag vergelijken. Succes met de evt aankoop.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Lantra of stel zelf een nieuwe vraag.