Hyundai Excel: kabel gebroken

Bouwjaar: 1996

kabel van me raam is gebroken.bij de dealer zeggen ze dat het rond 150 euro komt beetje veel voor alleen een kabeltje lijkkt mij.iemand advies?

ronnie100

Geplaatst door ronnie100 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Excel? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 15 jaar geleden

ik denk dat ze het complete mechaniek vervangen ;)

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

nee is een compleet mechaniek kost ongeveer 60 euro dan moet hij er nog even in uurtje werk ongeveer kom je aardig in de 130 euro

kabels zijn niet los leverbaar

Petje57 (0) PRO, 15 jaar geleden

Laat dan ook meteen naar de raamgeleiders kijken. Deze zijn bijna allemaal doorgeroest.

Gr.

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Voor de 2 deurs liggen er zat op de sloop, met 2 sleuteltjes 10,12 en een sterschroevendraaier plus een rol ducktape kom je een heel eind,
vorig jaar nog vervangen voor de buurman z'n 93 er excel 4 deurs (en dus niet op de sloop te krijgen) beide voorsten kwamen idd op 120 euro, werk voor 2 stuks vervangen ongeveer 1,5 uur dacht ik. mechanismen bestellen bij de dealer.(of op de sloop dus) de kabels rotten vast in de buitenkabel 's winters omdat de ramen niet gebruikt worden, voor de winter goed invetten olieen is een behoud.

gr

Peco Power

PdG5 (0), 14 jaar geleden

Hallo lezers,
Ik had hetzelfde probleem....
zie:
http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

Groet,
PdG

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Excel of stel zelf een nieuwe vraag.