Hyundai TUCSON: kachelweerstand

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: D4EA, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103

Hallo, wie kan mij vertellen waar de kachelweerstand van een tucson crdi 2007 zit ??? Groetjes Rich

slamdunk

Geplaatst door slamdunk (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Tucson? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

conradus (50), 8 jaar geleden

Ik heb even voor je gekeken waar die zit, als je onder het handschoenkastje kijkt zie je de blowermotor, die staat recht omhoog. Links daarvan loopt een kabel naar het schutbord, daar zit een connector aan en die is verbonden met je kachelweerstand. Meestal zijn die ergens onderbroken en kun je met wat simpel soldeerwerk weer repareren.

kaleido 1 (1965) PRO, 8 jaar geleden

De oorzaak is vaak een te zwaar lopende fanmotor of water.
Maar wat is de klacht ?

conradus (50), 8 jaar geleden

volgens mij vraagt hij alleen naar de locatie, weet niet hoe het bij deTucson is maar die dingen kunnen wel eens corroderen en uiteindelijk onderbroken raken. Meestal werkt dan alleen de voluit stand van de aanjager. Er uit nemen en eens goed inspecteren waar de onderbreking zit. Meestal kreeg ik het opgelost door de weerstand weer met wat soldeer door te verbinden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Tucson of stel zelf een nieuwe vraag.