Hyundai Santa Fe: kantelende zuiger

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2

weet iemand wat een kantelende zuiger is ??,hoe ontstaat dit??,ontstaat dit over een korte of langere periode of na weinig of veel gereden kms?,wat zijn de consequenties voor die zuiger en eventueel de andere 3 zuigers ?, ik zou hier heel graag een eerlijk en objectief antwoord over willen hebben.

Zie ook : http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

jansiebenheller

Geplaatst door jansiebenheller (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Santa Fe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

paulmichiel (0) PRO, 11 jaar geleden

Uitgelopen drijfstanglager komt meer voor bij deze blokken dan een kantelende zuiger....

jansiebenheller (0), 11 jaar geleden

op 10 juni heb ik aan particulieren en aan vakmonteurs gevraagd of iemand mij kon vertellen wat een kantelende zuiger is,
tot vandaag heb ik nog geen antwoord,is dit iets wat niet of nooit voorkomt omdat er geen ervaring mee is,of what ever???.

mijn autogarage wist me dit te vertellen ,maar kon me niet precies uit leggen wat het was en vooral ook waar het vandaan komt,vandaar dat ik deze vragen heb gesteld, is er nou niemand die mij antwoord kan of wil geven????.

Highway (115) PRO, 11 jaar geleden

Het is erg jammer dat u garage u dat niet kan uit leggen. Dan 2 topics starten en nu ook nog dwingend vragenom een antwooord.
Tik kantelede zuiger in bij google dan krijg je er diverse sites. Er staan zelfs 2 filmpjes waaronder een VW polo motor waar het zelfs hooorbaar is in gedemonteerde toestand.

Ik heb beide topics gesloten, omdat u toon mij niet beviel. Problemcar wordt door vrijwilligers gedaan en als u dwingend iets vraagt krijgt u zeker geen antwoord.


Moderator Problemcar

Highway (115) PRO, 11 jaar geleden

[quote=paulmichiel]Uitgelopen drijfstanglager komt meer voor bij deze blokken dan een kantelende zuiger....[/quote]
In je andere topic heb je met te weinig olie gereden. Dus ik ga mee met paulmichiel. Als je het wilt weten zal je het carter er onder uit moeten halen en de lagers bekijken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Santa Fe of stel zelf een nieuwe vraag.