Hyundai Santa Fe: knipperlicht storing

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 crdi

Heb sinds kort het probleem dat zowel mijn alarmverlichting niet meer werkt en mijn knipperlichten ook niet !!
Echter mijn knipperlichten werken wel als ik de auto met ab afsluit. heb alle zekeringen al reeds 4x ook die onder de kap, gecontroleerd en doorgemeten, knipperlicht relais vervangen, en nog steeds NIKS.

Waneer ik echter de alarmschakelaar indruk of richting aangeef, hoor ik wel het relais reageren van mijn controle unit van de trekhaak aansluiting, dus er word door de schakelaars wel een signaal aangestuurd.

Verder als ik het knipperlicht relais eruithaal, kan ik wel de auto met ab afsluiten en opnen, alleen gaan de knipperlichten dan uiteraard niet, maar ik hoor wel een of ander relais onder het daschbord reageren, maar kan deze niet vinden, ondanks dat ik het hele daschbord heb losliggen, zit ergen in de buurd van de stuurkolom. verder heb ik het idee dat op het moment dat ik richting aangeef, de aanstuurspanning naar het knipperlicht relais niet aankomt. ben al 4 dagen alles aan het doormeten, ik word er gek van !!\

Wie o wie heeft er een goede tip, ik weet het ff niet meer

jan01

Geplaatst door jan01 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Santa Fe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan01 (0), 15 jaar geleden

Opgelost !!!

jan01 (0), 15 jaar geleden

Na lang zoeken zijn we erachter gekomen. het knipperlicht relais. wat blijkt deze was defect, en de nieuwe die we bij de dealer hadden gekocht bleek achteraf ook stuk. bij deze mogelijkheid hadden we dus niet nagedacht!!

Hans4040 (310) PRO, 15 jaar geleden

Bedankt voor de feedback.

mvg,
Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Santa Fe of stel zelf een nieuwe vraag.