Hyundai Excel: knipperlicht storing excel

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5i 12v

hallo,

ik heb een probleem en misschien kunt iemand mij raad geven wat er aan de hand is.

ik heb een hyundai excel en sinds kort is mijn knipperlicht relais gesmolten en nu heb ik al 3 nieuwe gehaald en elke keer smelt hij weg als ik de bestuurders kant richting aanwijzer gebruikt alle zekeringen van de richtingaanwijzers springen er ook uit alleen de rechterkant knippert wel maar links niet ook bij de alarm verlichting is dat het geval.

wie kan mij raad geven om dit probleem op te lossen.

met vriendelijke groet,

gerard

gerard007

Geplaatst door gerard007 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Excel? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Ruud10657 (0) PRO, 14 jaar geleden

lamjes vernieuwd?

gerard007 (0), 14 jaar geleden

beste ruud,

heb de lampjes gecontroleerd maar die waren allemaal nog heel alle 6.

Ruud10657 (0) PRO, 14 jaar geleden

Nee, ik bedoel: geen lampjes vernieuwd de laatste tijd (en dus een verkeerd type gemonteerd) of een trekhaak gemonteerd of andere werkzaamheden aan de auto gedaan?

gerard007 (0), 14 jaar geleden

ik heb het probleem bij mij gevonden het was de stuurhendel die door gebrand was geen idee hoe dat dat gekomen is maar heb een nieuwe gehaald en erop gezet en alles werkte gelukkig weer zoals van ouds.

iedereen bedankt voor uw reactie's en hoop dat jullie er ook iets aan hebben had nooit gedacht dat het probleem daarin zat.

groetjes gerard

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Excel of stel zelf een nieuwe vraag.