Hyundai H100: Kortsluiting

Bouwjaar: 1997

Mijn probleem is dat de zekering van mijn ruitenwissers steets doorslaan, nu is deze al bij een garage geweest en die hebben de lagers en de motor van de ruitenwisser gesmeerd. Want er werd eerst gedacht dat deze te zwaar ging. Maar dat verhielp het probleem niet. Nu zit er een zwaardere zekering in 30ampere terwijl er maar 15ampere in zat. Nu is het probleem wel opgelost want deze slaat niet meer door. Maar ik ben er niet helemaal gerust op, ik ben bang dat de bedrading doorbrand. Misschien dat u mij een oplossing kan geven wat dit kan zijn, en hoe ik dit eventueel op kan lossen.

Ger3531

Geplaatst door Ger3531 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H100? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

VINK (0) PRO, 18 jaar geleden

Die kans is nu heel groot.
ik verdenk de ruitenwissermotor.
vervang deze maar,ipv een kabelboom

mazdaman (0) PRO, 18 jaar geleden

Ga maar eens kijken bij je ruitensproeiertank achterin, steun wil wel een loslaten met als gevolg dat de draadjes van de sproeiermotor tegen de carrosserie kapot schuurt en kortsluiting veroorzaakt.

ps. je hebt kans dat de draadboom wegbrand als je er een te hoog amperage zekering inzet !!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H100 of stel zelf een nieuwe vraag.