Hyundai Excel: Kosten vervangen homokineet

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5

Links voor hoor ik in bochten het bekende tikkende geluid, dus ik ga ervan uit dat het de homokineet is. Mijn oude bakkie moet binnen nu en twee weken naar de apk, en ik moet nu dus even afwegen wat het handigste is; nog gaan of naar de sloop brengen. Dit is het plaatje; ik heb em april 2006 gekocht voor 250 euro, en het is een superbetrouwbare auto. Wat er sowieso moet gebeuren is het vervangen van twee banden, en daarnaast dus dat getik.

Ik heb dus advies nodig! Hoeveel kost het, en is het 't waard? Ik heb zelf 2 linkerhanden, geen gereedschap maar wel een Haynes manual, dus ga er vanuit dat alles bij een garage gedaan moet worden.

Micah

Geplaatst door Micah (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Excel? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

hoe oud is ie
wat voor type??

Micah (0), 16 jaar geleden

Hmm dat was op de een of andere manier verdwenen... Bij deze!

Hans4037 (0) PRO, 16 jaar geleden

Het is wel handig als je de voertuig gegevens ook invult nu is er niemand die je een antwoord kan geven.

Hans

AS1 (105), 16 jaar geleden

slechte homokineten is geen APK-afkeur. Wel kapotte hoezen. Dus als die goed zijn, lekker doorkarren...

Micah (0), 16 jaar geleden

Das mooi. Weet iemand toevallig wat de kosten van het vervangen van de hoes zijn, en wat het vervangen van de hoes + homokineet kost?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Excel of stel zelf een nieuwe vraag.