Hyundai Santa Fe: krassen koplamp

Bouwjaar: 2008, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.7 V6

Ik kom terug van vakantie (erg warm) en zie dat er allemaal kleine krasjes in beide koplampen zitten. er zaten wel wat kleintjes in maar nu is het storend. heeft iemand anders hier ook last van en kan je deze weg laten halen of kun je het glas vernieuwen.

De Steut

Geplaatst door De Steut (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Santa Fe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

moderator (0) PRO, 10 jaar geleden

Neem aan dat het kunststof glazen zijn en geen echt glas. Is een bekend verschijnsel en komt bij alle merken auto's voor met kunststof glazen. Is gewoon verouderingsproces van het kunststof door o.a. hitte. De enige remedie: vervangen.
Er zijn allerlei middeltjes te koop om dit te verhelpen maar na meer of mindere tijd is het weer terug.

HHaudio (0), 10 jaar geleden

Wat een beetje helpt is wel een lapmiddel maar toch de krasverwijderaar die je kunt krijgen bij de Action voor 1,99 als ik me niet vergis. Wel een keer of 40-50 drukken voordat de vloeistof komt maar dit werkt ook voor krasjes op de lak erg goed. Heb de Tucson met lichte beschadiging bovenrand koplamp gedaan en dit geeft een verbetering. Daarbij voor 1,99................

Krasjes in de blanke laklaag even aan tippen kort laten drogen en weg wrijven met een doek.

Succes.

joschua (0), 10 jaar geleden

Er zijn firmas waar je de koplampen kunt laten polijsten, daarna zijn ze weer al nieuw. Je kunt het best navragen bij een auto schade herstelbedrijf.

Gr.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Santa Fe of stel zelf een nieuwe vraag.