Hyundai Tucson: Kwaliteit Hyundai Tucson

Bouwjaar: 2005

Sinds 3 maanden rijdt ik in een Hyundai Tucson 2.7 Automaat
Ik heb het idee dat dit de slechtste auto is, waar ik ooit ingereden heb, ik probeer hem al in te ruilen,maar World on Line aandelen schreven minder snel af, als een Hyundai, tot nu toe, is er nog niets kapot gegaan, maar vertrouwen heb ik er helemaal niet in.
Men heeft mij eens een voorbeeld gegegeven, je kan bij de vakhandel iets kopen of bij de bouwmarkt, het verschil zie je pas vaak later.

main

Geplaatst door main (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Tucson? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

aai (0) PRO, 18 jaar geleden

Beste Maarten,

Als je uit de BMW 735i stapt kan ik wel begrijpen dat je hem in wilt ruilen!

Hans4040 (330) PRO, 18 jaar geleden

Vakhandel of bouwmarkt , zij hebben die auto niet gemaakt.
Verkeerd voorbeeld, denk ik.
Tevens vind ik , net als Arie , `tìs maar net waar je uitstapt.

mvg,
Hans.

main (0), 18 jaar geleden

Ik reed in een Mercedes C van 2001 129 pk,dit was niet voldoende om mijn caravan te trekken.Dat doet de Hyunda prima, maar als goed naar de auto kijkt, het material waar de auto van is gemaakt, dat haalt het niet bij een Duitse of Japanse wagen.
Het liefst verkocht ik hem zo snel mogelijk, alleen de enorme afschrijving houdt me tegen.

gerritr3643 (0), 18 jaar geleden

Wees blij dat je geen Landwind hebt gekocht :)

CoenKolthof (0), 18 jaar geleden

Maarten,
Ik vind dat je appels met peren vergelijkt. Een merceders kost ook 1 keer zoveel als een hyundai. Ik heb totaal geen problemen met hyundai. Kijk alle consumenten testen maar eens, hyundai doet het gewoon erg goed. En verder, noem mijn nog eens een automerk dan 3 jaar garantie geeft, onbeperkt het aantal kilometers. Dat doen ze niet als ze geen goede auto's bouwen.
Gr Coen

paulmichiel (0) PRO, 18 jaar geleden

Behalve de motoren in de busjes maakt Hyundai gewoon goede auto's. Rijdt nu eens een paar jaar met de Tucson en je zult zien dat je er weinig mee krijgt. Een M klasse is ook niet probleemloos!

Santa (0), 18 jaar geleden

Tja Maarten, ik neem aan dat je een proefrit met zo'n auto gemaakt hebt VOORDAT je er eentje besteld hebt? Trouwens, zooo gelukkig zijn de eigenaren van een ML nou OOK weer niet met hun "kwaliteitsprodukt" van das Haus.....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Tucson of stel zelf een nieuwe vraag.