Hyundai Tucson: radio valt uit

Bouwjaar: 2005

(hyundai tucson) We hebben een wagen waar we een kenwood radio hadden geplaatst, als we het contact aanzetten speelt de radio normaal, leggen we het contact af en terug aan speelt de radio nog wel maar er komt geen klank uit de luidsprekers. We hebben er dan even als test een andere radio in geplaatst (pioneer) en die doet juist hetzelfde. Als we dan juist hetzelfde terug doen (contact uit en terug aan) en we trekken enkel de isostekker voor de luidsprekers er even uit terwijl hij niet gaat, dan gaat hij terug. De spanning en de massa zijn gecontroleerd en de rest van de bedrading die nog aan de radio hangt (mute, antenne, ...) zijn verwijderd. Iemand suggesties, dank bij voorbaat.

wim12199

Geplaatst door wim12199 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Tucson? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ivo1 (0), 18 jaar geleden

wat bedoel je met "tewrijl hij niet gaat" en "dan gaat hij terug".
Deze 2 opmerkingen maken je verhaal een beetje wazig, vrees ik :-)

wim12199 (0) PRO, 18 jaar geleden

Daar bedoel ik wel mee op het moment hij niet gaat en je trekt de isostekker er uit en je steekt hem er dan terug in, dan komt er weer klank uit de boxen.Het probleem is ondertussen wel opgelost, er zat op de + draad van 1 van de boxen een massasluiting in de originele bedrading, toch bedankt voor uw reaktie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Tucson of stel zelf een nieuwe vraag.