Hyundai scoupe gt turbo: loopt niet lekker

Bouwjaar: 1992

ik heb een probleem met mijn scoupe gt turbo. Vooral als de motor koud is doet het probleem zich voor. Starten gaat normaal, alleen moet ie daarna even op gang komen. Als ik heel rustig optrek gaat het meestal goed, maar dan stottert ie wel eens(toerenteller schiet naar beneden en pakt daarna weer op). Ook merk ik dat de auto licht schokt op de grens tussen gas los en gas geven(lijkt op asspeling). Dit ook als ie warm is. Ik heb bij de dealer de ecu uitgelezen en deze geeft een melding over de gaskleppositiesensor. Zal dit het zijn??

Scoupe Turbo 150pk

Geplaatst door Scoupe Turbo 150pk (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Scoupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Bossie1394 (0), 19 jaar geleden

die van mij liep ook niet zo lekker heb m ook uit laten lezen rijd nu goed alleen strart erg slecht waarschijnlijk de luchtmassameter? ik haal een bij demontage bedrijf voor een prikkie kijken of dat het echt is??

Swifty11242 (0), 19 jaar geleden

Hee, misschien is je ECU kapot. Ik had namelijk weer problemen met mijn Scoupé, die erg veel leken op jouw problemen, alleen liep bij mij de motor ook erg onregelmatig stationair en hield 'ie verschrikkelijk in. Vandaag heb ik er dus weer een andere ECU ingezet en... m'n Scoupé draait weer als een zonnetje en tijdens een proefritje reed m'n Scoupé weer goed. Dit zou je eens kunnen proberen, zo'n 2e hands ECU is niet vreselijk duur. Nee heb je, ja kun je krijgen.......

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Scoupe of stel zelf een nieuwe vraag.