Hyundai Scoupe gt: Slecht starten

Bouwjaar: 1991

Hallo,

Ik heb sinds kort een 2e hyundai scoupe gekocht.
Als ik de auto wil starten, start hij niet direct, als ik dan de 2e keer start, geeft hij een klein teken van leven, maar slaat weer af, de 3e keer leeft ie wat meer, en de vierde keer gaat ie dan toch echt aan. Het probleem is nu dat als ie dan loopt dat ik echt niet aan het gaspedaal moet komen, dan slaat ie meteen af. Je hoort ook dat ie dan valse lucht zuigt maar met een beetje spelen met het pedaal komt ie dan toch op toeren. ik het bijna alle electronica van me oude scoupe overgezet, maar het probleem is nog niet weg.

Help please!?!?!

Leon6558

Geplaatst door Leon6558 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Scoupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

coupe1846 (0), 19 jaar geleden

probeer eens je temperatuur-zender te vervangen.het lijkt erop dat hij m niet verrijkt bij koude motor.

succes

kareltje6135 (0) PRO, 19 jaar geleden

motor uit lezen currendata controleren

Leon6558 (0), 19 jaar geleden

Ik heb m uit laten lezen, en kreeg 5 foutcodes. kwam er neer dat het hele choke gedeelte niet reageerde, en als advies kreeg ik te horen de koelvloeistoftemp.meter te vervangen, nog geen resultaat. ben nu aan t resetten. probleem is hinderlijk, maar mee te leven. Ik ga van de week naar de garage van een kennis van me en hoop zo alle problemen, want er zijn er nog een aantal bijgekomen, op te lossen.

bedankt voor alle reacties!!
Leon

coupe1846 (0), 19 jaar geleden

als je hoort dat hij valse lucht zuigt, dan kan daar ook het probleem in zitten.als je dan gas geeft dan verarm je het mengsel nog meer en zal hij afslaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Scoupe of stel zelf een nieuwe vraag.