Hyundai H200: loopt niet op benzine

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4 /g4cs

hallo, deze hyundai weigert op benzine te lopen.benzinepomp werkt wel en ik heb druk tot de injectors.er staat wel spanning op de injectors.de injectors worden dus waarschijnlijk massa-aangestuurd vanuit het stuurapparaat.Nu ben ik eigenlijk op zoek naar een voedingsrelias van het stuurapparaat.ik kan deze nog niet vinden.Volgens dealer geeft ontsteking geen signaal dat de motor loopt maar dan zou de gasafsluiter toch ook niet moeten werken? ik heb eigenlijk geen schema van deze wagen maar mischien dat iemand een tip heeft?alvast bedankt.

alfons262

Geplaatst door alfons262 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

wim12199 (0) PRO, 14 jaar geleden

De motorstuurrelais hangt naast de ecu, de ecu hangt naast de blazermotor rechts in de hoek van het dashboard.

alfons262 (0) PRO, 14 jaar geleden

Stel nu dat de sleutel de boel niet vrij geeft,moet ik dit bij deze wagen dan zien dmv een controlelampje op het dashbord en zou hij dan helemaal niet starten??

alfons262 (0) PRO, 14 jaar geleden

na gebruik van andere sleutel loopt de motor weer maar wel heel slecht.Na losnemen van stekker lmm loopt hij redelijk.dus eigenlijk is mijn probleem opgelost,dank je wim voor de uitleg!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.