Hyundai Accent: MIL lamp

Bouwjaar: 2001

Lamp motorcheck gaat af en toe branden. Dan moet men eerst resetten voordat lamp uitgaat. Het betreft de code P1128. Co en Lambda zijn op dit moment goed. Volgens de KTS 650 van Bosch gaat het om een lambda aanpassing.(waarscijnlijk buiten de min en max waarden) Lamp ging branden bij 2480 t/m, 88 km/h lastwaarde 23.7 %. Maar waar moet je gaan zoeken als je de storing reset en op dat moment niet aanwezig is?

arjankempeneers

Geplaatst door arjankempeneers (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Accent? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Appie505 (0), 19 jaar geleden

luchthoeveelheidsmeter is defect
kost +/- 400 Euro

arjankempeneers (0) PRO, 19 jaar geleden

Is dit iets wat meer voor komt? Of heb je hier ervaring mee. Auto is 3 jaar oud. Evt garantie??

Appie505 (0), 19 jaar geleden

Dit is veel voorkomend probleem meest van tijd na 3 jaar

arjankempeneers (0) PRO, 18 jaar geleden

LMM vervangen (van de "kleine staartman", goedkoper dan origineel) en probleem is opgelost

Henk van den Berg (0), 16 jaar geleden

[quote=arjankempeneers]Lamp motorcheck gaat af en toe branden. Dan moet men eerst resetten voordat lamp uitgaat. Het betreft de code P1128. Co en Lambda zijn op dit moment goed. Volgens de KTS 650 van Bosch gaat het om een lambda aanpassing.(waarscijnlijk buiten de min en max waarden) Lamp ging branden bij 2480 t/m, 88 km/h lastwaarde 23.7 %. Maar waar moet je gaan zoeken als je de storing reset en op dat moment niet aanwezig is?[/quote]
(andyb@kabelfoon.nl)
Beste, Heer.
Ik heb een hyundai accent G.L.S. (2002)
Probleem, het van de motorregeling brand een keer per week ,als ik inderd: de stroom er af haal, is het weer een poos normaal.
De auto reageerd niet anders,als het lampje blijfd branden.(start normaal,loopt normaal)
graag uw advies,Henk v. d. Berg.Berghem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Accent of stel zelf een nieuwe vraag.