Hyundai Accent: MIL lamp

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5i

Kan iemand mij adviseren over de volgende zaken? MIL lapm brand.code p1128. De lucht massameter vervangen. na halve dag weer hetzelfde. Kenmerken: Auto start en loopt prima stationair. Bij het wegrijden is hij wat langzamer dan normaal. Het is een automaat en als je een beetje wil doortrekken blijft hij nogal lang op een hoog toerental voordat hij eindelijk schakelt. Als je de auto gewoon stationair laat lopen en je geeft gas dan vindt ik dat hij wat langzamer op het gas reageert. Weet iemand het antwoord op dit probleem?

Jerry5410

Geplaatst door Jerry5410 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Accent? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ephy (0) PRO, 17 jaar geleden

vervangen door een nieuwe of gebruikte ? heeft de dealer dit gedaan laat ze dan een andere proberen uit een goede auto als hij deze foutcode geeft is hij meestal wel stuk 90% van de gevallen.

suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Accent of stel zelf een nieuwe vraag.