Hyundai Tucson: Mistlamp als dagrijverlichting schakelen

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine

De mislampen onder de koplampen kan ik alleen inschakelen tezamen met de hoofdverlichting via een drukschakelaar.
Ik wil ze echter ook zonder de hoofdverlichting kunnen inschakelen als een soort dagrijverlichting.
Heb echter niet zoveel zin om de zaak om de schakelaar los te nemen omdat je al snel iets lostrekt wat je liever niet had gewild.
Iemand een idee hoe ik dat voor elkaar kan krijgen?

conradus

Geplaatst door conradus (50) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Tucson? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 10 jaar geleden

Ik zou het niet doen. Mistlampen zijn te sterk voor dagrij verlichting en hebben geen goedkeuring.
Kan prijzig worden als je aangehouden wordt.

conradus (50), 10 jaar geleden

even los van de vraag of het mag, kan het?
Of ze te sterk zijn als dagverlichting valt te betwijfelen, ik word meer verblind door die leddagverlichtng die in tegenstelling tot een mistlamp niet omlaag gericht is.

HHaudio (0), 10 jaar geleden

Hallo,
Mijn vraag ligt in dezelfde sfeer alleen wil ik niet de mistlampen hiervoor opofferen maar de stadslichten(Tucson 2005 2.7V6). Vanuit China bij miniinthebox.com en DX.com zijn veel soorten led verlichting verkrijgbaar ook voor de auto voor echt weinig geld. Omdat led verlichting een lange levensduur heeft en mits de goede gekozen ook veel lichtopbrengst heeft wil ik dus de stadslichten als dagrijverlichting laten functioneren. Nu kan je de stadslichten separaat aan zetten maar dan gaat de achterverlichting ook mee en dat wil ik dus niet.
Wie kan mij de juiste informatie geven om in de stadslichtstand de achterverlichting uit te schakelen? Wat moet ik dus wijzigen elektrisch gezien, misschien draad(en) onderbreken en waar.
Zou ook al blij zijn met een elektrisch schema omtrent de verlichting met de kleuren hierop vermeld. Tevens ben ik benieuwd hoe dit geregeld is m.b.t. de apk.

Ter info: heb de interieur verlichting en kofferbak verlichting al gewijzigd naar Led type smd en dit werkt perfect.

conradus (50), 10 jaar geleden

Geen oplossing.
Sluiten a.u.b.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Tucson of stel zelf een nieuwe vraag.