Hyundai Accent: overschakeling van benzine naar lpg

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.3 16v

ik heb een accent van bj 200 1.4 16v
de enige probleem is dat als ik start en ik wil overschakelen naar lpg duurt het ongeveer 10 à 13 minuten. Ik zou graag de probleem hiervan willen weten. Ik denk aan relais maar ben ik nog niet zeker.

mvg

Tasci

Geplaatst door Tasci (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Accent? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Kan verschillen per type lpg-installatie, maar meestal schakelt de installatie over als de motor een bepaalde temperatuur heeft bereikt en/of het lambdasignaal een bepaalde waarde heeft.
Kennelijk duurt het heel lang voordat die condities bij jou bereikt zijn.
Komt de motor wel snel op temperatuur? Geen storingslamp die brandt?

Tasci (0), 14 jaar geleden

de motor draait heel normaal, komt ook normaal de temperatuur op. geen storingslamp ofzo die brandt. Ik heb een beetje gezocht en heeft iets te maken met een relais die de overschakeling doet. ik denk dat er iets scheelt met die relais daarom dat hij niet zo snel overschakelt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Accent of stel zelf een nieuwe vraag.