Hyundai Accent: Stotterende motor bij compleet vullen van benzine tank

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5

Ls,

Sinds een tijdje heb ik bij het tanken een sissend geluid bij het openen van de tank in combinatie met een krakend geluid. Tevens stottert mijn motor als ik mijn tank helemaal vol gooi en dan bij voorkeur bij stationair draaien voor een stoplicht en slaat dan ook wel eens af. Naar mate de tank leger wordt verdwijnt dit stotteren. En indien ik de tank voor ongeveer 90% vol gooi (40L ipv 45L) dan heb ik de stotter problematiek niet. Op het forum las ik dat dit te maken kan hebben met verstopte of niet werkende ontluchtings ventielen. Kan iemand mij vertellen of dit wellicht verholpen is met een nieuwe tankdop of dat er op de tank ontluchtingsventielen zitten die minder gemakkelijk zijn uit te wisselen?

Alvast bedankt,

groet Wouter

wbeerepoot

Geplaatst door wbeerepoot (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Accent? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

lompie (0), 14 jaar geleden

je kunt eens proberen een stukje uit het rubber te knippen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Accent of stel zelf een nieuwe vraag.