Hyundai accent: Ploffend geluid onder de auto en MIL lampje

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3i ls

Sinds 2 maanden heb ik problemen met mijn in april gekochte accent 1.3i ls.

Ik hoor bij het starten plofgeluiden onder de auto welke een tijdje aanhouden. Ook als ik thuiskom en de auto heb afgezet kan dit geluid voorkomen. Ik heb tevens te maken met het continue branden van het MIL lampje. Ik heb dit inmiddels 2 keer door een bevriende garagehouder laten resetten, maar hij stuurde mij door naar de dealer voor de juiste codes(1128, maar ook 441). Dit heb ik 2 weken geleden gedaan. MIL lampje is gereset, en het probleem zou verholpen zijn, maar binnen een week had ik het weer terug en de plofgeluiden zijn er ook nog steeds.

Tijdens het rijden merk ik dat de auto zo nu en dan hapert in de aanvoer, ook als ik het gaspedaal op een constante hou.

Wat zijn de problemen van mijn auto? Vooral het ploffen vind ik zeer irritant omdat iedereen (in de nabije buurt van de auto) dit kan horen.
en svp wat kan ik eraan doen?

ruth

Geplaatst door ruth (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Accent? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Vex (0) PRO, 16 jaar geleden

terug naar dealer gaan en lambda sensor laten nakijken.

DavidBronsgeest (0), 16 jaar geleden

Ik denk dat je een vacuum lek hebt. (Dat heb ik niet zelf bedacht, kijk maar op http://autorepair.about.com/library/faqs...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Accent of stel zelf een nieuwe vraag.