Hyundai Accent: achteruitrijverlichting of achteruitrijlampen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine

Hoi,

Als ik mijn auto in z'n achteruit zet gaan de achteruitrijlampen niet meer branden. Voor zover ik kan zien zijn alle zekeringen goed en ook de lampjes zelf lijken nog helemaal in orde. Heeft iemand een idee waar dit probleem kan zitten? Of weet iemand bij welke zekering de achteruitrijlamp zit, zodat ik die voor de zekerheid toch nog even kan vervangen (het boekej geeft geen zekeringentabel)???

dupl-u-22509-5dd149c91e070+sietse

Geplaatst door dupl-u-22509-5dd149c91e070+sietse (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Accent? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 16 jaar geleden

Zekering 1, 10 Ampere.
Het kan ook aan de achteruitrij schakelaar liggen, of als het een automaat is, aan de selector schakelaar.
Als je belang hebt bij een schema, geef dan even een e-mail adres.

mvg,
Hans.

Lody60 (0) PRO, 16 jaar geleden

Op de versenllingsbak midden op onder het luchtfilter zit de schakelaar voor de achter uit......haal de stekker er af...........verbind de stekker ff door met een splitpen of zo en zet de auto op contact als nu de lampen branden is je bedrading oke...dan is de schakelaar kapot........deze gaan nog wel eens je kunt m er zo uit draaien er loopt geen olie uit of zo.


suc6.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Accent of stel zelf een nieuwe vraag.