Hyundai Coupe 2.0i: Problemen op Gas

Bouwjaar: 1998

Goedendag. Ik heb een Hyundai Coupe 2.0i uit 1998 op Lpg-G3 gekocht. Deze auto rijd op benzine prima. Zodra ik op gas overschakel dan rijd hij een paar kilometer om vervolgens in te houden. Dan schakelt hij automatisch over op benzine. Daarna krijg ik hem niet meer op Gas. Ik moet dan de motor echt uit zetten en opnieuw starten. Er zit een Prins gasinstallatie in. ZOdra hij op benzine overschakeld van knipperen de lampjes van de tankindicator. Deze blijft ook knipperen tijdens het rijden. Als ik hem net gestart heb en hij rijd wel even op gasd doen de lampjes het wel gewoon. Wie kan mij vertellen wat er misschien aan de hand is ?

henkie4437

Geplaatst door henkie4437 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Coupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 18 jaar geleden

Gas installatie laten reinigen en afstellen door een gas inbouwstation.
Ook een G3 installatie heeft onderhoud nodig.

mvg,
Hans.

Hans4040 (330) PRO, 18 jaar geleden

En?

henkie4437 (0), 18 jaar geleden

Ik heb de auto terug gebracht naar de verkoper. Deze zou er voor zorgen dat het weer in orde kwam. Wat het probleem is geweest laat ik wel weten. Alvast bedankt voor de tip. Groeten van Henk.

Hans4040 (330) PRO, 18 jaar geleden

En?
ik ben wel benieuwd.

mvg,
Hans.

henkie4437 (0), 18 jaar geleden

Sorry voor de late reactie. Ik zit momenteel op de camping en ben nu even thuis. Ik heb de auto inmiddels opgehaald. Hij is nu goed. Ze hebben de lambdasonde vervangen en de stappenmotor gereinigd. Je had dus deels gelijk. Nog bedankt. Groeten van Henk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Coupe of stel zelf een nieuwe vraag.