Hyundai Elantra 2003: Raar gevoel rempedaal geluid van een springveer

Bouwjaar: 2003

Af en toe bij het remmen stoekt het rempedaal en hoor je een geluid dat lijkt op een gespannen springveer die los word gelaten..poing poing poing, dit voel je dan ook in het rempedaal.
De auto remt verder prima, schokbrekers voor waren kapot deze zijn gemaakt....hier zou het aan liggen volgens de garage...echt het probleem is er nog steeds.

Vandaag zelfs het poing poing geluid gehoord toen ik niet aan het remmen was😳 toen ik op dat moment de rem intrapte voelde je het wel in het pedaal en nam het geluid van de springveer toe.

De auto doet het niet constand, als de garage het test doet hij het natuurlijk niet...heel frustrerend. Ik weet mij geen raad meer en heb ook het idee dat de garage niet snapt wat ik bedoel, het is ook moeilijk uit te leggen😔
Zelf ben ik een compleet leek wat betreft auto's dusssss hoop ik hier een slimme kop te treffen die wellicht de gouden tip heeft🙏

Radelooss

Geplaatst door Radelooss , lid sinds 10 maanden geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 10 maanden geleden

Om wat voor type merk auto gaat het ?

    Het betreft een huyundai Elantra uit 2003. - Radelooss, 10 maanden geleden
    Door moderator in juiste rubriek geplaatst. - Hans4040 PRO, 10 maanden geleden

kaleido 1 PRO, 10 maanden geleden

Kijk zelf eens onder het dashbord bij je rempedaal , en kijk of je iets afwijkends ziet , desnoods 1 kijken en een ander het pedaal intrappen .
Je voelt het in het rempedaal zeg je , maakt het nog uit of je zacht of hard remt ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Elantra of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.