Hyundai ix35 2012: Rechts voor klappert het onderstel.

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Motorcode: G4KD, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 120

Rechts voor klappert het onder de Hyundai ix35. Het stuurhuis, schokbrekers en stabilisatorstangen zijn vervangen maar niet met resultaat, Wie o wie heeft een oplossing?

Jaap49

Geplaatst door Jaap49 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai ix35? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

quikfit (715), 2 maanden geleden

Veerpootlager of veerpootrubber!?

kaleido 1 (1565) PRO, 2 maanden geleden

Draagarmrubbers stuurkogel fuseekogel stabilisatorstang subframe remblokken los in het zadel enz. Er dient beter onderzoek gedaan te worden ook met de auto op de wielen

Jaap49 (0), 2 maanden geleden

Veerpootrubber en lager zijn beiden vervangen, remblokken rubbers e.d. zijn allen spelingsvrij. De auto heb ik bij verschiillende garages voor de apk gehad, en werd probleemloos goedgekeurd, nergens speling. Eigen garage weet het ook niet meer. Bij mooi weer kruip ik er weer onder, mocht ik toch nog wat vinden zal ik het zeker rapporteren.Iedereen alvast bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai ix35 of stel zelf een nieuwe vraag.