Hyundai Coupe: Schakelt NIET goed door!!!

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16V

Sinds afgelopen maand (December 2010) heb ik problemen met door schakelen naar de 2de, de 4de en achteruit(R)-versnelling, als het ware moet je de pook echt KRACHTIG na je toetrekken, zodat hij in de juiste versnelling springt..!! En met de 1ste, 3de en 5de versnelling met andere woorden ((van je af)) heb ik verder géén problemen, dat gaat nog allemaal even soepel als altijd... Zelf had ik al gedacht dat het mischien de koppelingskabel zou zijn, of deze te strak of te los zou zitten?? En hoe je deze dan moet stellen..??? Want er zit sinds (Augustus 2010) een nieuwe koppeling + drukgroep op de auto!! dus wie kan me hier bij helpen, of wie heeft hier enige ervaring mee..!!?? zodat ik zo-snel mogelijk weer soepeltjes naar de 2,de 4 en achteruit kan schakelen, want deze worden ook nog het vaakst gebruikt :S...bijdeze bedankt!!

M.v.g,
R. Westenberg

RWestenberg

Geplaatst door RWestenberg (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Coupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (315) PRO, 13 jaar geleden

deze auto heeft een hydraulische koppeling...is de vloeistof op peil?...of anders even ontluchten.

mvg,
Hans

williamhabets (0), 13 jaar geleden

heb je je koppeling al gesject op slippen meestal en op hydro

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Coupe of stel zelf een nieuwe vraag.