Hyundai Santa Fe: Schurend/schavend geluid

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Als je in de eerste versnelling rijd en soms de twee dan hoor je een schavend geluid. Dit is ook te waarnemen in zijn vrij, echter trap je de koppeling in dan is het geluid direct weg.
Is nu de gehele versnellingsbak kapot of is er sprake van een kapot lager of miss nog iets anders.
Auto heeft 140.000 gereden

Groetjes Cynthia

cvb

Geplaatst door cvb (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Santa Fe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

riennoot (0) PRO, 12 jaar geleden

zoals jij je probleem beschrijft heb ik weleens meegemaakt met een Mitsubishi Grandis. daar lag het prise-aslager eruit in de versnellingsbak, de versnellingsbak moest hier wel voor uit mekaar mar was goed te doen. ik denk dat dit bij je santa fe ook zal moeten gebeuren als je van het probreem af wil. en ik denk ook dat je niet te lang moet wachten, anders word de schade steeds groter in de bak.

gr. Rien

cvb (0), 12 jaar geleden

Dank je wel voor je reactie.
Gaat dit veel kosten, op zich is de auto het wel waard. Heb net een nieuwe koppeling en distributie erinl liggen namelijk.
En nu dit weer grgrgr

riennoot (0) PRO, 12 jaar geleden

ja het onderdeel zal niet het duurste zijn van de reparatie, maar d'r zulle heel wat arbeidsuren in gaan zitten. wel jammer dat het niet ontdekt is toen er een nieuwe koppeling in ging

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Santa Fe of stel zelf een nieuwe vraag.