Hyundai I 30 2008: Slecht schakelen

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.60 cdri

Onze Hyndai I30 heeft nu 40.000km en ik vindt dat deze slecht schakeld.Kan mij iemand vertellen hoe dit probleem kan opglost worden?Is dit met een kabel overbrenging(nieuwe kabels?)

PK01

Geplaatst door PK01 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai i30? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

dira (0), 14 jaar geleden

ik heb een SantaFe van 2001 en daar zijn de kabels vernieuwt. Hij ging eigenlijk niet meer in zijn achteruit maar met de nieuwe kabels schakelde hij weer als nieuw.
Succes

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Lijkt mij garantie. Wat zegt de dealer erover?

PK01 (0), 14 jaar geleden

BEN NOG NIET NAAR EEN DEALER GEWEEST TOCH BEDANKT VOOR DE INFORMATIE[quote=oldford]Lijkt mij garantie. Wat zegt de dealer erover?[/quote]

huy1947 (0), 14 jaar geleden

Heb nu 100.000 km gereden, heb niets dan problemen met de i30. Dit begon zo rond de 40.000km. Waaronder ook slecht schakelen. Ben steeds aan het lijntje gehouden door garage en importeur, ze zeggen dat er geen enkel i30 in Nederland is met deze problemen. Heb nu een hele waslijst wat er allemaal aan gedaan is. Alles is wel gratis gerepareerd, immers 3 jaar garantie. Maar ik had liever in inruil mogelijkheid gehad. De garage zegt, dat alles nu vernieuwd is en dat ze het ook niet meer weten.
Mijn advies is zo snel mogelijk van de hand doen. Scheelt heel veel ergernis en ritjes naar de garage!

PK01 (0), 11 jaar geleden

Idd. Tot op heden is het probleem wat afgezwakt maar toch niet helemaal. Jammer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai i30 of stel zelf een nieuwe vraag.