Hyundai H200: Slechte koude start

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 TD

Deze H200 (69.000km) slaat bij de koude start slecht aan. Ik weet dat er diverse problemen over deze wagen bekend zijn (volgens de dealer niet!) en we hebben de volgende zaken gecontroleerd: Gloeibougies en voedingsspanning, Klepspeling, Storingscode uitgelezen en daarbij extra gelet op de waarde van de temp.sensor. Omdat de motor tijdens het starten niet mooi rond liep (leek of 1 cilinder minder compressie had) hebben we de motor "geflusht" met Forté en de olie ververst. Dit alles zonder resultaat. Iemand nog suggestie's??

Fonszarelli

Geplaatst door Fonszarelli (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Snatcher (0) PRO, 15 jaar geleden

Controleer de afstelling van de Brandstofpomp, deze wil af fabriek wel is verkeerd staan. Er zijn ook gemodificeerde Gloeibougies verkrijgbaar (langere stift)

thienan (0), 15 jaar geleden

Ga bij Hyundai dealer een nieuwe gloeikaars bestellen , en vergelijk met de gloeikaars in de moteur,als de gloeikaars in de moteur kleiner en dunne is, dan moet je alle 4 vervangen.

Fonszarelli (0) PRO, 15 jaar geleden

Alles gecontroleerd, en stekkerblokken bij de brandstofpomp doorgesoldeerd zonder resultaat.
Klant heeft er niet veel moeite mee en laat het er bij zitten.
Toch bedankt voor de reactie's

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.