Hyundai Accent 2002: start probleem

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: G4EB, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 66

Beste, Ik heb soms een probleem met starten (niet aanslaan) dan wacht ik even en hoor een tikje en dan start ie wel. Zou dit de krukas sensor kunnen zijn? de toerenteller pijl blijft ook onderin liggen tot ik er een tik aangeef. B.V.D groet Henk. e.v. t. antwoord mag naar e-mail lenievandenbergvanerp@outlook.com Dank!!

Henk van den Berg

Geplaatst door Henk van den Berg (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Accent? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Moderator Problemcar (75) PRO, 1 jaar geleden

Beste Henk,
als je op dit forum een vraag steld krijg je ook op dit forum antwoord en niet via e-mail adressen.
Dit is gebruikelijk omdat het forum ook als database gebruikt wordt voor een ieder om soortgelijke problemen met hun eventuele oplossing te vinden.
Wanneer er iemand op jou vraag reageerd krijg je automatisch bericht via e-mail dat er iemand gereageerd heeft.

mvg.
Moderator Problemcar

kaleido 1 (1770) PRO, 1 jaar geleden

De bdp sensor geeft geen tikje een relais wel , staat hij op contact als je dit tikje hoort , dan zou het een relais kunnen zijn , probeer de plek van het tikje eens te lokaliseren.

    Best, Ik heb mijn contactslot een pufje vaseline spray gegeven. Ik heb het idee dat dit werkt. Groet Henk. - Henk van den Berg (0), 1 jaar geleden

kaleido 1 (1770) PRO, 1 jaar geleden

Oké vreemd maar de tijd gaat het ons vertellen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Accent of stel zelf een nieuwe vraag.