Hyundai Accent 2002: startprobleem

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4EB, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 66

Beste, mijn Hyundai accent (2002) start van de 10 -9 keer probleemloos maar soms wil ie niet aan slaan, dan wacht ik 10 sec: en hoor een tik en kan ik starten! heeft dit te maken met de startonderbreker, of met een of andere sensor (krukas)?? uw advies graag ! bedankt! Groet, Henk.

Henk van den Berg

Geplaatst door Henk van den Berg , lid sinds 14 jaar geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 6 maanden geleden

Denk eerder aan een relais wat dan bekrachtigd wordt , misschien een slecht contact in je contactblokje of een slecht relais.

Henk van den Berg, 6 maanden geleden

Kaleido, e.e.a. los halen (relais) luchtmassa reiniger inspuiten, baat het niet dit zal ook niet schadelijk zijn?? Groet Henk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Accent of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.