Hyundai H200: stottert en stoot bij het wegrijden

Bouwjaar: 1998

hALLO,HEB EEN POOSJE TERUG EEN HYNUDAI H200 GEKOCHT,EEN KEURIGE BUS,MAAR NU BIJ HET WEG RIJDEN EN SOMS OOK TIJDENS HET RIJDEN SCHOKT HIJ EN SCHIET DAN INEENS WEER VOORUIT.BIJ HET STARTEN KOMT ER EEN ONTZETTENDE ZWARTE ROOKPLUIMEN UIT DE UITLAAT,HET IS EEN DIESEL.WIE HEEFT EEN IDEE WAT HET ZOU KUNNEN ZIJN.OOK MAAKT HIJ AF EN TOE TIJDENS HET RIJDENS EEN RAAR RATELEND GELUID NET OF HIJ UIT DE VERSNELLING SCHIET.WIE HEEFT EEN IDEE WAT HET KAN ZIJN.BEN TERUG GEWEEST WAAR DE BUS IS GEKOCHT MAAR DE GARAGEHOUDER ZEGT WE HEBBEN ER IN GEREDEN EN ER IS NIETS AAN DE HAND,HIJ DOET ER NIKS AAN.MAAR IK HEB 4 MAANDEN GARANTIE OP DE MOTOR EN DE VERSNELLINGSBAK EN DIE TIJD IS NOG NIET OM.WIE WEET RAAD.HIJ DOE ER NIKS AAN ELKE KEER ALS IK KOM ZEGT HIJ DE BUS RIJDT PRIMA NIKS MIS MEE,MAAR HET DEUGT NIET.

cobie sprinkhuizen1753

Geplaatst door cobie sprinkhuizen1753 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

Appie505 (0), 19 jaar geleden

hoe oud is de bus?

cobie sprinkhuizen1753 (0), 19 jaar geleden

DE BUS IS VAN 11 SEPTEMBER 1998

Heinonline (0), 19 jaar geleden

Hallo ik herken dit probleem, soms gaat het gepaard met spontaan gas geven, ook erg lastig.
Het wordt veroorzaakt door de brede Stekker rechts van het motorblok, hierdoor wordt het signaal doorgegeven van onder andere het gaspendaal.
Trek de brede stekker los en zorg dat hij goed droog is, spuit er evt. wat contactspray in en dan is het probleem opgelost voor een maandje of drie.<
succes

cobie sprinkhuizen1753 (0), 19 jaar geleden

dank je voor het advies zal het morgen uitproberen en laat dan even weten of dat het euvel was.

areniers (0), 19 jaar geleden

cobie
ik heb het zelfde probleem gehad met mijn h 100 , het probleem was dat de motor versleten was na 100.000 km en dit is een veel voorkomende klacht bij hyundai

cobie sprinkhuizen1753 (0), 19 jaar geleden

NOU IK HOOP NIET DAT DE MOTOR OP IS IK HEB HEM PAS GEKOCHT,MAAR HEB NOG EEN MAAND GARANTIE OP DE MOTOR EN DE VERSNELLINGSBAK,MAAR ALS IK DAAR KOM ZEGT HIJ DE BUS IS PRIMA WE HEBBEN ER INGEREDEN NIKS AAN DE HAND.iK ZAL ER ZO SNEL MOGELIJK WEER NAAR TOE.bEDANKT.IK LAAT HET WEL WETEN HOE HET AFLOOPT.

Arie560 (0), 19 jaar geleden

Kan je die hoofdletters niet afzetten. Hoofdletters betekent roepen in de internetwereld.Het leest ook niet vlot.
M.v.g.

cobie sprinkhuizen1753 (0), 19 jaar geleden

oke

nico8126 (0), 19 jaar geleden

Goede avond Cobie.
Ik kan je niet helpenb met het probleem omtrent jou klacht.
Wel heb ik een advies omtrent je garantie.
Ik heb zelf een groot probleem gehad met garantie gevallen op mijn H200.
Maar toen heb ik een tip gekregen van mijn rechtshulp (en misschien heb jij er ook wat aan) Je moet het bedrijf waar je de H200 aangeschaft heb een aangtekend schrijven sturen met je probleem. Hun kunnen het dan wel blijven ontkennen,maar als jij straks met een defecte motor zit zou je dit bewijs hard nodig hebben.
Ik hoop dat je hier wat aan heb. In ieder gaval suc6 met je H200.

cobie sprinkhuizen1753 (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor de tip.Zal het doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.