Hyundai Pony: tijdens het opwarm rijden zakt de auto af.

Bouwjaar: 1992

als ik s morgens in de auto stap en ik rij de snelweg op dan rij ik 120 km per uur ongeveer 10 to 15 km dan zakt de motor helemaal af naar 0 dus kan totaal geen gas geven,als ik gas probeer te geven wil hij wel maar houd dus in geen vermogen meer.kom stil te staan haal de luchtfilter eruit maak alles dicht en kan weer verder rijden.nu heb ik diverse dingen vervangen bougies ,kabels, verdeelkap ,rotor, nieuwe pakking carbarateur ,benzine filterje,er word gezegt dat er een slang vacuum zuigt onder het rijden maar wie weet waar ik het moet zoeken.

rob9976

Geplaatst door rob9976 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Pony? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 18 jaar geleden

Ik denk dat je eerst bij de tankdop moet kijken .
als de auto weer stilvalt draai dan de tankdop los .
Als er dan lucht de tank in gaat weet je dat je met een vacuum te maken hebt en een nieuwe dop moet plaatsen ,of eventueel het ontluchtings gaatje open maken .

rob9976 (0), 18 jaar geleden

kan het ook zijn dat de oliedop ook een gaatje moet hebben voor de ontluchting,die heb ik als enigste verleden week vernieuwd maar is wel niet van de zelfde auto deze is van plastic en de andere was van ijzer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Pony of stel zelf een nieuwe vraag.