Hyundai H200: Vacuum lampje na vervangen remcilinders

Bouwjaar: 1999

Ik heb de remcilinders vervangen, beide, en de remmen voor de geleiding gesmeerd.. Nu tijdens het stationair lopen brandt het vacuum controle lampje soms, vooral als er (pompend) word geremd. tijdens het rijden lijkt het erop dat de rembekrachtiger niet helemaal perfect functioneert (harder trappen voor zelfde remvermogen), remmen zijn goed ontlucht.. iemand een idee wat dit kan zijn ?????

Tomramakers

Geplaatst door Tomramakers (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

marcie (0), 18 jaar geleden

ja,loopt de vacuumpomp achter op de dynamo op zijn eind...

marcie (0), 18 jaar geleden

gaan vaker stuk namelijk

Hans4040 (310) PRO, 18 jaar geleden

Die gaat toch niet opeens stuk als je de remcylinders vervangt?
Kontroleer de vacuum aansluiting op de rembekrachtiger eens.

Tomramakers (0) PRO, 18 jaar geleden

de vacuumpomp funtioneerd nog wel, alleen nog niet gemeten hoeveel onderdruk hij heeft, het lampje gaat alleen branden bij pompend remmen, en hoe hoger het toerental, hoe korter het lampje brand/flits.. bij normaal remmen is er niks aan de hand,
ter info : de auto is van 99 en heeft pas 65000 gelopen

groeten tom

marcie (0), 18 jaar geleden

nee,gaat niet vanzelf,ik heb ook zo,n auto rondrijden met hetzelfde probleem.alleen met pompend remmen.maar de schoepen van de pomp slijten op een of andere manier nogal snel,of de vertanding gaat stuk.

marcie (0), 18 jaar geleden

controleer wel in ieder geval de vacuumleiding op lekkage ja

Tomramakers (0) PRO, 18 jaar geleden

heb ik gecontroleerd, geen lekkages te vinden, als de motor uitstaat en na 1 minuut de vacuumslang controle nippel open, hoor ik hem nog lucht zuigen, dus er zitten geen lekkages aan. als ik de onderdruk meet, hoeveel onderdruk moeten ze normaal hebben ??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.