Hyundai I20 2019: Verhoogt toerental

Bouwjaar: 2019, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1200

Beste Forumleden,

Heb sedert verleden week een Hyundai i20 tweede hands in mijn bezit. De wagen is van 2019. Na er een paar dagen mee gereden te hebben stel ik vast dat mijn toerental rare sprongen maakt. Ik rij BVB: aan 60 per uur en ik trap mijn koppeling in gaat het toerental naar beneden maar begint onmiddellijk terug naar boven te gaan tot soms wel 2000 toeren. Ook als ik aan het rijden ben en ik zet de versnelling in Neutraal laat de koppeling en gaspedaal los doet hij juist hetzelfde. Deze morgen laten uitlezen in de garage en volgens de verdeler gaf hij geen fouten aan. De wagen is nog in garantie maar ik denk dat de verdelen niet helemaal eerlijk is vooral omdat hij zegt dat dit eventueel normaal zou kunnen zijn ??? Ik rij 45 jaar met van alles en heb dit nog nooit geweten. Zijn er leden die dezelfde problemen hebben en wat is de oplossing. Alvast dank voor jullie antwoord.
Mvg,
Dominique
Ik heb er een video van gemaakt. https://www.youtube.com/watch?v=L7lz0MH5...

Dominique 22/03/59

Geplaatst door Dominique 22/03/59 , lid sinds 6 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai i20? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Dominique 22/03/59, 5 maanden geleden

Heb nog steeds hetzelfde probleem. Al 2 maal bij de garage geweest maar daar doen ze alsof hun neus bloed. Heb er gisteren op aangedrongen dat ze met een oplossing moeten komen. Volgens hen is er een case opgestart bij Hyundai maar hebben ze na 2 weken nog steeds antwoord. Dus wordt vervolgd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai i20 of stel zelf een nieuwe vraag.