Hyundai ATOS-PRIME: Verlichting Fan schakelaar / Draaiknop

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4HG, Motorinhoud (cc): 1100, Vermogen (kw): 46

Beste mensen,

Sinds vandaag in het bezit van een Hyundai Atos uit 2007. Nu had ik een vraag over de verlichting van de fan draaiknop (zie foto 1, rood omcirkeld). Dient de draaiknop / schakelaar verlicht te zijn en zo ja hoe kan ik hiervan de verlichting verwisselen. Momenteel ziet het in de avond eruit als op foto 2. Ik kan mij niet voorstellen dat de draaiknop niet verlicht wordt.

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Alvast bedankt.

Mvg, James

mrshaif

Geplaatst door mrshaif (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Atos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

frankst (5), 6 jaar geleden

Als ik zo de technische tekeningen en onderdeelfoto's bekijk lijkt het bij die knop om een op de printplaat gesoldeerd lampje te gaan, met wat handigheid valt zoiets natuurlijk wel te vervangen maar wellicht is het makkelijker om een nieuwe of gebruikte knop erin te zetten, het gehele verwarmingspaneeltje vervangen is niet nodig want de draaiknop is een los onderdeel dat gewoon in het frame van de rest is geklikt. Er bestaan twee varianten van deze knop, afhankelijk of je geen/wel airco hebt, nieuw kosten ze rond de 50 euro.

Zonder airco: 97256-02101
Met airco: 97256-02150

Een deel van deze YouTube-video kun je gebruiken bij het uitbouwen van het paneeltje:
[yt]http://www.youtube.com/watch?v=kA2nx2E1h...[/yt]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Atos of stel zelf een nieuwe vraag.