Hyundai Terracan: Vermogen valt kort weg

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel

Afgelopen zondag zijn wij met de auto + trailer incl 2 paarden (ca 1700 kg) onderweg geweest. Het is zeker een stuk of 5x voorgekomen dat de auto schokt, het vermogen wegvalt, weer een keer schokt en weer terug zit op zijn normale vermogen. Tussen de 1e en 2e schok zat afwisselend een halve tot 2 seconden. Dit gebeurde elke keer rond 100 km/u (in ieder geval wel de keren dat ik erop lette) De snelheid van de auto zakte natuurlijk wel, maar in die tijd is het niet meer dan een paar km/u.

Op gegeven moment zijn wij beter gaan letten op de snelheid en is het ook niet meer voorgekomen.

Wat zou de oorzaak kunnen zijn. Ik heb al het één en ander gelezen over noodloop, maar dat zou dan continu moeten zijn en de auto "springt" uit zichzelf weer terug.

Er gaat nergens een lampje branden, geen waarschuwing of moter lampje.

Ik heb geen zin met de paarden een keer langs de snelweg te staan.

hanna

Geplaatst door hanna (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Terracan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Lody60 (0) PRO, 14 jaar geleden

EGR laten reinigen !!

wim12199 (0) PRO, 14 jaar geleden

remlichtschakelaar of koppelingsschakelaar durft ook slecht contact te hebben.
Misschien toch eens laten uitlezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Terracan of stel zelf een nieuwe vraag.