Hyundai H200: Verstuivers

Bouwjaar: 1998

Wie kan mij vertellen welke verstuivers er in de H200 zitten.
Er zitten nu van Lucas in, maar wie kan mij laten weten welke codering deze hebben. Ik wil namelijk de verstuivernozels vervangen, en niet de complete verstuivers, maar ik moet weten welke ik moet bestellen.

christiaan1111

Geplaatst door christiaan1111 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

wim12199 (0) PRO, 18 jaar geleden

Het zijn injectoren die onder licentie van bosch gemaakt zijn, als je naar een gespecialiseerde winkel of hyundai-verdeler gaat, en vraagt naar verstuiverkoppen voor een h200 zullen die dat toch wel weten zeker.

christiaan1111 (0), 18 jaar geleden

Ben naar een dealer geweest en deze willen dus geen nummer van de verstuivers vrijgeven. Hij vertelde mij dus ook nog eens dat deze niet in delen ( verstuivernozels en zo) leverbaar waren.
Alleen kompleet!!!!
Oplichter, want na een 5 minuten op het internet zo een paar telefoonnummers die dus voor een 10euro en onderdeel kosten voor nozels ze reviseren!!

Let op Limburgers!!! Ga niet naar Geurts in Echt. Oplichter

teczwolle (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo
ik wil even iets kwijt.
dat je bij de dealer te horen krijgt dat verstuivers alleen compleet te verkrijgen zijn via het dealer netwerk maakt het de dealer nog geen oplichter want er zijn meerdere merken welke alleen complete verstuivers leveren dit ligt niet aan de dealer maar aan het merk
sommige verstuivers zijn wel in gedeeltes te verkrijgen en sommigenalleen via het grijze circuit cq de handel
dus niet meteen schreeuwn van oplichters!!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.