Hyundai Sonata: wagen heeft problemen met de bougiekabels

Bouwjaar: 2001, Motorcode: EF 2.5 V6

Beste,

Ik heb nu ongeveer 30000 Km met mijn wagen waar ik een gloednieuwe LPG installatie heb laten inbouwen.

Recent, zo'n 5000 km geleden begon de wagen te stotteren, zelfs bij warme moter, ik heb een spray test gedaan en kan de overslag van de bougiekabels waarnemen, die moet ik dus vervangen, ik weet dat de vonken moeten krachtiger zijn wanneer de wagen op LPG loopt.

Deze kabelsen de gloeikaarsen( platina-iridium) typesheb ik vernieuwd toen deze LPG installatie werd ingebouwd.

Heeft er iemand een gelijkaardig iets moeten doorkomen, en heeft er iemand daar een oplossing voor zodoende men niet steeds deze kabels hoeft te vervangen, en welke kabels bestaan er in de handel die beter geschikt zijn voor wagens die lopen op LPG.

Ik dank jullie voor de nodige bijstand,
Mvg, raf

Raf2889

Geplaatst door Raf2889 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Sonata? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 14 jaar geleden

Gewoon de originele kabels halen bij de dealer, dat volstaat.

mvg,
Hans.

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

Even googelen levert het volgende op : http://www.ngk.de/Bougiekabels.3417.0.ht...
Misschien kun je hier iets mee.

Gr. paul

Raf2889 (0), 14 jaar geleden

Hartelijk Dank Hans4040 en Hartelijk Dank P.Kelder, ik doe een vraag naar mijn autoparts dealer, ik weet wel dat via een Hyundai consessiehouder alles zeker duurder is, ik heb wel een adres zonet via internet opgevist dat er een supplier in Polen zit die dit alles levert voor LPG wagens voor een 100 Euro's per set specifiek voor mijn wagen, en blijkbaar voor alle andere merken ook.

Raf2889 (0), 13 jaar geleden

KM.s verder heb intussen nieuwe JanMor kabels aangeschaft , en ja, na 10000km net hetzelfde als met de originele kabels.
De wagen heb ik gisteren bij de lpg installateur gebracht en verwacht resultaat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Sonata of stel zelf een nieuwe vraag.