Jaguar S-Type: Foutcode P1572

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: V 6

Motormanagement Lampje Brandt Na Uitlezen Geeft Storings Code P 1572 Wat Voor Een Jaguar Wil Zeggen Dat De Brake Pedal Sensor Is Out Of Self Test Range

Nu Zitten Er Twee Schakellaars Achter Het Rem Pendaal Ik Heb Deze Door Gemeten En Niks Vreemds Gevonden Bij Een Jaguar Garage Nieuwe Besteld En Krijg Twee Nieuwe Een Blauwe En Een Zwarte Wat Ook Klopt Maar Deze Zijn Te Lang Het Rempendaal Blijft Al Half Geremd Staan Dus Deze Zijn Terug Gegaan Andere Besteld Op Chassisnummer En Weer De Verkeerde.

Kan Iemand Mij Hier Een Oplossing Voor Geven Of Al Eerder Zoiets Heeft Meegemaakt

Met Vrienndelijke Groet Gctje

gctje

Geplaatst door gctje (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jaguar S-Type? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

had je de storing ook gereset en kwam die toen weer? soms moet je even een stukje rijden en dan remmen om het alarm te resetten..
er staan geen typenummers op de schakelaars achter het rempedaal?(de originelen)
ik kijk even of ik wat kan vinden..

gr

Peco Power

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

P1572 - Brake cancel switch out of self test range

This code is for the brake cancel switch and not the brake light switch. The switches can be identified by position as well as color of connector. The top switch (blue in color) is the brake cancel switch, and the bottom (gray in color) is the brake light switch.

Handig dat je jaguar garage dit wel kan uitlezen en kan bestellen, maar niet weet welke schakelaar het is.....
het is dus de blauwe, maar.... is jouw auto een automaat of een handgeschakelde? want op de koppeling zit ook zo'n switch namelijk. ik lees net dat deze switches afgesteld moeten worden.
gr

Peco Power

gctje (0), 14 jaar geleden

Beste Peco Power
Ik Heb Deze Al Wel 5 Keer Gereset Maar Toch Komt Ie Telkens Terug. Ik Wist Al Dat De Blauwe Degene Was Die Ik Hebben Moest. De Blauwe Die Ik Kreeg Was Ongeveer 6mm Te Lang Voor De Rest Exact Het Zelfde O Het Een Automaat Zonder Cruise Control. Maar Bedankt Voor Je Snelle Reactie.
Mvg Gctje

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

een automaat zonder cruise control????????????????, maar daar is die schakelaar juist voor..........die gooit de cruisecontrol eraf als je op de rem trapt..... en een Jaguar s-type zonder cruise control??? en al helemaal een automaat, nog nooit gezien. maar zal wel ik vraag mij af of je de switch niet anders kunt plaatsen, maar heb dit nog nooit gezien, dus weet ook ff niet hoe het daar onder zit.
misschien op het jaguar forum zelf?
http://www.jaguarforum.nl/

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar S-Type of stel zelf een nieuwe vraag.