Jaguar X-Type: Xenon verlichting

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3000

Het volgende: Een klant met X-type 3.0 uit 2001 komt met het probleem dat de rechter xenonlamp af en toe niet aan gaat. Eerst maar een nieuwe lamp gemonteerd maar dat was niet de oplossing. Ook de ontsteker vervangen en na twee dagen weer hetzelfde probleem. Na een aantal keren de verlichtingsschakelaar aan en uit te zetten gaat ie het weer doen. Toen de massa punten maar eens goed schoongemaakt ivm zware corrosie. Probleem opgelost dachten we.... maar na drie dagen weer een telefoontje van de klant; probleem niet opgelost!Linker koplamp geeft totaal geen problemen.

Wie van jullie technische mannen kan ons hiermee verder helpen?

Vriendelijke groet,
Zefanja Uittenbogaard
Autopark Zuid b.v.

Zefanja

Geplaatst door Zefanja (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jaguar X-Type? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

FRE@K (0) PRO, 16 jaar geleden

ik heb het laats met een vectra gehad bleek na enig zoeken aan de lichtschakelaar te liggen
als de lamp niet brand ga je meten vanaf de schakelaar zekeringskast kabelboom onder de kap ga zo maar door ergens houd dan ff de stoom op zoek het hem maar in de schakelaar su6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar X-Type of stel zelf een nieuwe vraag.