Jeep Grand Cherokee: aanschaf grand cherokee / lage gearing / tips / ervaring mee

Bouwjaar: 1996

hallo allemaal,

Een week of wat terug heb ik bijna een GC gekocht uit 1993, maar toen ik hoorde dat ik voor een LPG-installatie, wat ik zowiezo wil, ± EU 3000,- moest neertellen heb ik de koop afgeblazen.

Momenteel sta ik op het punt om een metallic groene GC uit 1996 aan te schaffen/bekijken, waar al LPG in zit (de LPG-installatie is na 10.000 km met een nieuw V8-blok ingebouwd). De beste man heeft me al wel verteld dat de jeep bij het wat zwaardere werk uit z'n 'lage gearing' springt en dat hij hem zelf avoornamelijk als 2WD rijdt ivm verbruik. hij zou hier zowiezo nog naar laten kijken door z'n garage. mijn idee is wel dat alles gewoon moet werken aan de jeep voor ik tot koop overga. HEEFT ER IEMAND NOG TIPS EN WAT KAN HET ZIJN DAT DE WAGEN UIT Z'N LAGE GEARING SPRINGT EN WAT VOOR KOSTEN ZIJN DAARAAN VERBONDEN? alvast bedankt!

drasque

Geplaatst door drasque (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jeep Cherokee? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

br0ns (0) PRO, 18 jaar geleden

Grand Cherokee 2wd ?? Import let goed op km stand want dat kunnen nog wel eens miles zijn maar wat probleem zou kunnen zijn weet ik niet

rene krook (0), 17 jaar geleden

Hoi,
Ben je nog op zoek naar een GC? HPO in Middelbeers bouwt G2 installaties in voor € 1350,- misschien heb je daar iets aan.
Gr René

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Cherokee of stel zelf een nieuwe vraag.