Jeep Grand Cherokee: alarm

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.7 CRD

Als ik 's ochtends mijn auto van het alarm afhaal dan gaat het rode knipperende lampje vlak achter de voorruit continue branden. Ik kan alleen de bestuurders deur openen. Als ik één van de andere deuren open, gaat het alarm af. De motor kan ik dan wel starten alleen doen de verlichting, ruitenwissers, electrische ramen e.d. het niet meer. De kachel staat spontaan op 75 graden. Na een minuut of vijf rijden komt alles weer bij. Later op de dag heb ik de problemen niet meer. Alleen na een nacht overstaan doet dit probleem zich voor. Zelf zit ik aan een slechte massa of iets dergelijks te denken. Of zou het ook een zwakke accu kunnen zijn? Bij mijn garage weten ze ook niet wat ze hiermee aanmoeten. Wie weet hier een oplossing voor?

Haan

Geplaatst door Haan , lid sinds 14 jaar geleden

2 Reacties

bernzal, 14 jaar geleden

accu , bekabeling,
Je hebt geluk dat je een diesel hebt, die blijft lopen een benzine Jeep zou het al helemaal niet doen, die gebruiken vreselijk veel stroom. Ik heb hetzelfde gehad

Laat de garage je toch even een andere accu lenen

bart 406, 14 jaar geleden

Heb zelf een Jeep gehad, en dit probleem zou idd een slecht/zwakke accu kunnen zijn.
Dit (kan)geeft veel alarm problemen.

Zoals bernzal zegt ff een accu lenen. Of ff (laten) testen/meten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Cherokee of stel zelf een nieuwe vraag.