Jeep Grand Cherokee: Dashboard-/binnenverlichting fluctueert

Bouwjaar: 1995, Brandstof: LPG, Motorcode: 5.2 ltr

Ben sedert kort in bezit van GC 5.2. Ik merk dat dashboardverlichting en alle andere "binnenverlichtingscomponenten" afzwakken en weer normaal opkomen, bij herhaling. Bij het bewegen van de verlichtingsschakelaar links bemerk ik reactie (afzwakken en weer opkomen). Lijkt mij geen zekeringsprobleem. Daarnaast heeft de verlichtingsschakelaar (denk ik) geen connectie met de overige verlichtingscomponenten in de auto.
Wat zou dit probleem kunnen zijn ?
Mvg

Furillo

Geplaatst door Furillo (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jeep Cherokee? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Fout in het regelcircuit van de dynamo, de spanningsregelaar fout, of de dynamo werkt niet goed meer, waardoor hij nu en dan wel laad, en dan weer niet, dus spanning varieert.

Eerst massa contacten controleren, en is dat goed de dynamo.

Cor

Furillo (0), 17 jaar geleden

Cor,

Bleek (verlichtings-)schakelklok te zijn. Is vernieuwd en werkt weer prima. Dank, Mvg

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Zo zie je maar weer......
Goed dat de oplossing erbij stat nu, bedankt :)

bernzal (0), 17 jaar geleden

Als je bij een benzine Jeep een probleem met de accu , dynamo en/of bijbehorende bedradring hebt,kun je geen 15 KM rijden of je staat stil. Die autos vreten stroom om alles draaiende te houden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Cherokee of stel zelf een nieuwe vraag.