Jeep Grand Cherokee: bedrading Lambda sonde doorgesleten

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.0

De bedrading van mijn lambda sonde is doorgesleten doordat er een klemmetje is afgebroken. Het is de sensor die bij de katalysator zit. Nu wil ik de bedrading herstellen, maar wil ik weten welke kleur bedrading op welke plaats in de stekker moet komen. De kleuren aan de kant van de sensor zijn: wit, wit, grijs, zwart. De kleuren van de bedrading aan de andere kant van de stekker zijn: zwart/bruin, zwart/wit, zwart/rood en groen/rood. De stekker is rond van vorm.
Wie kan mij helpen aan de juiste kleurencombinatie?
Alvast bedankt!

JohnSp

Geplaatst door JohnSp , lid sinds 12 jaar geleden

1 Reactie

Mercury PRO, 12 jaar geleden

Het is wat prijziger, maar ik zou gewoon een nieuwe lambda sonde plaatsen, de kans dat je iets verkeerd aansluit en miss een computer opblaast zijn mij in elk geval te link, ik zou het niet solderen.

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Cherokee of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.