Jeep Grand Cherokee: dimlichten

Bouwjaar: 1994

beste allemaal,

ik heb grand cherokee Laredo uit '94 met een klein verlichtings probleem. Als ik het licht uit doe, blijven de dimlichten branden,help!!
ik heb de bedrading bij de zekeringen al nagekeken en aan de schakelaar gerommeld maar soms na veel geetter gaan ze uit, tot je bijvoorbeeld de deur dicht doet, gaan ze automatisch weer aan.
heeft er iemand nog een andere oplossing dan iedere dag de accu los te maken, alvast bedankt

margot

Geplaatst door margot (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jeep Cherokee? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jvr (0), 19 jaar geleden

Hallo Margot, ik weet alleen dat bij de (geen Grand) Cherokee Chief van me pa vroeger (1987) er een vertaging in zat. Als je namelijk eerst je contact uit zette en daarna je lichten gingen ze niet direct uit maar bleven deze nog een minuutje ofzo na branden (als je eerst je licht uit deed gingen ze wel direct uit). Dit om bijvoorbeeld 's avonds veilig van de auto naar huis te kunnen lopen.

Of dat bij andere/latere modellen nog zo is weet ik niet.

mvg.
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Cherokee of stel zelf een nieuwe vraag.